Pınarbaşı'ndaki Terörist Saldırı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen ve 1 polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırıda ölen iki teröristin...

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen ve 1 polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırıda ölen iki teröristin cesetleri, ailelerine teslim edildi.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde gerçekleşen ve 1 polisin şehit olduğu bombalı saldırıda ölen Ramazan Yılmaz ve Cengiz Özek isimli teröristlerin Keçiören Adli Tıp Kurumu'nda otopsilerin tamamlanmasın ardından cesetler ailelerine teslim edildi. Keçiören Adli Tıp Kurumu'nda cesetler teslim edilirken, BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, BDP Milletvekilleri Esat Canan ve Nursel Aydoğan da hazır bulundu. Cenazeler Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak bir ambulansa konuldu.

Reklam
Reklam

Burada bir açıklama yapan Buldan, "İnsanlarımızın hiç bir zaman ölmesi taraftarı değiliz. Siyasi iradenin artık bu işe çözüm bulması lazım" dedi.

Ramazan Yılmaz'ın cesedinin Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Cengiz Özek'in cesedinin ise Hakkari'nin Yüksekova ilçesine götürüldüğü öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz