Pinto: Buraya gol atmaya geldim

Bursaspor'un yeni transferi Şilili golcü Sebastian Pinto, Bursa'ya gol atıp takımına katkı yapmak için geldiğini...

Bursaspor'un yeni transferi Şilili golcü Sebastian Pinto, Bursa'ya gol atıp takımına katkı yapmak için geldiğini söyledi.

Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Pinto, Bursaspor takımında çok iyi karşılandığını dile getirdi. Golcü oyuncu şunları kaydetti:

"Beni takım çok iyi karşıladı. Burada olduğuma çok mutluyum. İleriki günlerde takıma daha çok alışacağım. Ben kendime güveniyorum. Buraya gol atmaya geldim. Forvetin görevi bu ve bunu başaracağıma inanıyorum."

Reklam
Reklam

Bursaspor taraftarını nasıl bulduğu yönündeki bir soruya ise Pinto, "Bursaspor deplasmana gitmeden önce taraftarı tesiste gördüm. Çok fanatik bir taraftara benziyorlar." diye cevap verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz