Pinto, Kariyerinin En Parlak Dönemini Yaşıyor

Bursaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Şilili golcü Sebastian Pinto, kariyerinin en parlak dönemini yaşadığını...

Bursaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Şilili golcü Sebastian Pinto, kariyerinin en parlak dönemini yaşadığını söyledi. Daha yapacak çok şeyi olduğunu belirten Pinto, “Henüz film bitmedi ve ben de filmin en iyi oyuncusu değilim.” dedi.

Ülkesindeki gazetelere konuşan golcü oyuncu, “Türkiye'de bir isim yapınca insanlar onu tanıyor ve çok seviyor. Daha benim yapacağım ve Bursaspor taraftarına vereceğim çok şey var. Henüz film bitmedi ve ben de filmin en iyi oyuncusu değilim. Ama tüm Bursaspor taraftarı beni sevdikleri ve bağırlarına bastıkları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Her zaman ağırbaşlı olacağının altını çizen Pinto, “Bir dönem kariyerimde düşüşe geçmiştim ve zaman kaybettiğimi hissettim. O anda kendimi yeniden toparlayıp, tam gazla çalışmaya ve elimden gelen her şeyi yapmaya başladım. Bursaspor'da özgüvenim yerine geldi.” diye konuştu.

Milli takıma çağrılmasını da değerlendiren başarılı futbolcu, “Suazo, Sanchez, Vargas ve Fernandez ile dişe diş bir mücadelenin içinde olacağımı biliyorum. Dişimle, tırnağımla her şeyimi ortaya koyacağım. Kapasiteme güvenmesem buraya gelmezdim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: