Pinto'nun Düşük Ücret İsyanı Spekülasyon Çıktı

Bursaspor 2.Başkanı Recep Bölükbaşı, Pinto'nun düşük ücret sebebiyle oynamak istemediği yönündeki haberlerin spekülasyon olduğunu belirterek,...

Bursaspor 2.Başkanı Recep Bölükbaşı, Pinto'nun düşük ücret sebebiyle oynamak istemediği yönündeki haberlerin spekülasyon olduğunu belirterek, "Pinto'nun mazereti olamaz. Gerçekten sakatlığı var. Biz de o da sözleşmesine sadık kalıyor. Herhangi bir rahatsızlığı olduğunu düşünmüyorum. Bu hafta forma giyecek" dedi.

Recep Bölükbaşı, Özlüce Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de yeşil beyazlı takımın istediği istikrarı sağlayamadığını, biraz da durumun şanssızlıktan kaynaklandığını belirterek, "Toplarımız direkten dönüyor. Bir kısmetsizlik var. Kaybedilmiş bir şey yok. İki belediye maçı oynayacağız. Manisa Akhisar ve Nazilli Belediyespor ile oynayacağız. Cuma yolculuk yapıp cumartesi Manisa'da oynayacağız, daha sonra salı günü kupa maçımız var. İzmir'de kamp yapacağız. Ligde ve kupada iddialıyız. Teknik heyetimiz çalışıyor. Bursaspor'a güveniyoruz. Talihsiz maçlar çıkardık ama şeytanın bacağını kıracağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bölükbaşı, Pinto'nun düşük ücret sebebiyle rahatsızlık duyduğu haberlerinin de spekülasyon olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Bir futbolcunun bir takım nedenler öne sürüp antrenman veya maça çıkmamasının mazereti olamaz. Gerçekten sakatlığı var. Manisa Akhisar maçında kadrodaki yerini alacak. Böyle bir durum yönetime gelmedi. İyileştirme talebi, ya da teknik ekipten gelen bir duyum veya bir rapor yok. Haberler spekülasyon. Pinto'nun belli sözleşmesi var. Biz de o da sadık kalıyor. Zaten para konuşmanın zamanı değil, uzatması da yok. Olmayan bir şey. Kendisinin herhangi bir rahatsızlığı yok. Yönetime gelmiş bir talep yok. Bu hafta maçtaki yerini alacaktır"

Bölükbaşı, Ozan İpek'le ilgili sıkıntının sürdüğünü, affının söz konusu olmadığını kaydederek, "Ozan İpek konusu Bursa adına bitmiştir. Gerçi belli olmaz. Ama geri dönüş söz konusu değil gibi görünüyor. Şu anda kendi başına antrenmanlara devam ediyor. Başkan düzeyinde transfer görüşmesi olabilir. Buna futbol şube sorumlusu arkadaşımız bakıyor. Ona gelen teklif varsa bilemiyorum. Bize ulaşan birşey yok" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: