Pirinç Döküp Oyalayarak Hırsızlık Yaptılar

Elbistan’da Malatya Caddesi’nde bir kuyumcuyu soyan 2 hırsızdan 1’i polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Zanlı,...

Elbistan’da Malatya Caddesi’nde bir kuyumcuyu soyan 2 hırsızdan 1’i polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Zanlı, tutuklanarak Elbistan Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin, Darende-Elbistan ilçesi arasında yaptığı yol kontrolleri sırasında, Hamiş Yoran’a ait kuyumcu dükkânından caddeye pirinç döküp kuyumcuyu oyaladıktan sonra 60 bin TL’yi alıp kaçan iki şüpheliden biri olduğu belirtilen H.Ç. isimli şahıs yakalandı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan ve adliyeye sevk edilen H.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Olayla bağlantısı olduğunu belirlenen diğer şahsın ise aranmasına devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: