Pişkin Son Yolculuğuna Uğurlandı

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Gökçe Pişkin'in babası Halil Pişkin, son yolculuğuna uğurlandı.

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Gökçe Pişkin'in babası Halil Pişkin, son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süre tedavi gören ve yakalandığı hastalıktan kurtulamayan Halil Pişkin için, öğle saatlerinde 100. Yıl Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'ndaki Cemevi'nde tören düzenlendi.

CHP PM üyesi Gökçe Pişkin'in de babası olan Halil Pişkin'in cenaze törenine, CHP PM üyelerinden Faruk Loğoğlu, İlhan Cihaner, milletvekilleri Ali Demirçalı, Ümit Özgümüş, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Evli ve 2 çocuk babası olan 55 yaşındaki Halil Pişkin'in cenazesi Cemevinde yapılan törenden sonra Kabasakal Mezarlığı'nda dualar eşliğinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: