Pişman Dergisi'ni Okuyan Çocuklar Ödüllendirildi

İzmit Belediyesi'nin çocuklara yönelik çıkarttığı Pişman Dergisi'nin son sayındaki bulmacaları doğru çözen öğrencilere düzenlenen...

İzmit Belediyesi'nin çocuklara yönelik çıkarttığı Pişman Dergisi'nin son sayındaki bulmacaları doğru çözen öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Meclis salonundaki ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, öğrenciler ile veliler katıldı.

Ödül törenine konuşan Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, Pişman Dergisi'nin büyük emek harcanarak hazırlandığını belirterek" Pişman, özellikle çocuklarımızın kısa sürede benimseyip sevdikleri önemli bir çizgi kahraman oldu. Bu gün İzmit'teki bütün çocuklar Pişman'ı ve dergisini yakından tanıyor. Belediyemizin siz çocuklar için çıkarttığı Pişman Dergisi 25 kişilik konusunda uzman bir ekip tarafından büyük emek harcanarak hazırlanmaktadır. Derginin her sayfasında çocuklarımızın da önemli katkıları var" dedi. Bulut, Pişman Dergi'sinin çocukların gelişimine önemli katkıları olduğunu da söyledi.

Reklam
Reklam

Pişman Dergisin Dergisi'nin 7 sayısındaki atasözü ve çengel bulmacaları için 600 öğrenci katıldı. Öğrencilerden 121'i bulmacaları doğru cevaplandırdı ve kura sonunda 23 öğrenci ödül almaya hak kazandı. Atasözü bulmacasına doğru cevap veren 3 öğrenciye MP3, çengel bulmacasını doğru cevaplandıran 20 öğrenciye de MP4 hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: