PKK öğretmenleri serbest bıraktı

Siirt’in Pervari İlçesi’nde yol kesen teröristler tarafından kaçırılan 3 kadın öğretmen ve okul hizmetlisini serbest bırakıldı.

Siirt’in Pervari İlçesi’nde yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan 3 kadın öğretmen ve okul hizmetlisini serbest bırakıldı.

Pervari İlçesi Doğan Köyü yolunu dün saat 16.45 sıralarında kesen terör örgütü PKK mensupları, durdurdukları bir araçta bulunan Doğan köyü İlköğretim Okulu’nda görevli öğretmenler Dilara Beyazıt, Gülseren Karasani ve Funda Yiğit ile okul hizmetlisi Şefik Oran’ı yanlarına alarak kaçtı. Olayın duyulmasının ardından güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Reklam
Reklam

Bölgede operasyonlar sürerken, teröristler öğretmenler ile görevliyi serbest bıraktı. Kırsaldan yürülerek görev yaptıkları okulun bulunduğu Doğan Köyü'ne gelen öğretmenler ve araç sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öğretmenleri kaçıran teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgedeki operasyonların devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: