PKK, teröristin kaza ile öldüğünü duyurdu ama kazayı açıklamadı

Terör örgütü PKK'nın iç infazlarına yönelik soruşturması devam ederken örgütten ölen terörist haberleri geliyor. Terör...

Terör örgütü PKK'nın iç infazlarına yönelik soruşturması devam ederken örgütten ölen terörist haberleri geliyor. Terör örgütü, 28 Şubat 2012 tarihinde bir teröristin kaza ile öldüğünü duyurdu. Ancak örgüt kazanın nasıl olduğunu açıklamadı.

Kurulduğu günden bugüne yüzlerce teröristi ajan ve muhbir diye öldüren terör örgütü, şimdi de bir teröristin kaza sonucu öldüğünü iddia etti. Kuzey Irak'taki terör örgütünün kampında bir kaza sonucu 1967 Diyarbakır doğumlu Zeki Süleymanoğlu adlı teröristin öldüğünü bildirdi. Süleymanoğlu'nun 1994 yılında PKK'ya katıldığını açıklayan örgüt, milislik görevi yaptığını, 1994 yılında ise tutuklanarak Diyarbakır Cezaevi'nde kaldığını açıkladı. 10 yıl cezaevinde kalan Süleymanoğlu'nun tekrar örgüte katıldığını dile getiren PKK, 28 Şubat 2012 tarihinde kaza sonucu öldüğünü ileri sürdü. Terör örgütü, kazanın nasıl olduğuna ilişkin bir açıklama yapmadı.

Reklam
Reklam

Daha önce de terör örgütü 8 kadın teröristin çığ düşmesi sonucu öldüğünü ifade etmişti. Bu ölümler, PKK'nın teröristleri infaz ettiği iddialarını yeniden gündeme taşıdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: