Pkk, Tunceli-erzincan Karayolu'nda 3 Tır’ı Ateşe Verdi

Erzincan Karayolu’nda 3 TIR ve bir yakıt tankeri PKK mensuplarınca ateşe verildi.Edinilen bilgiye göre, saat...

Erzincan Karayolu’nda 3 TIR ve bir yakıt tankeri PKK mensuplarınca ateşe verildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.30 sıralarında Tunceli-Erzincan Karayolu’nun 15. kilometresi Söğütlüçeşme bölgesinde 4 PKK’lı araçları durdurarak 3 TIR ve bir yakıt tankerini ateşe verdi. Araçların yanması ardından ormanlık olan yol kenarlarındaki ağaçlar tutuştu ve orman yanmaya başladı. PKK’lılar olayın ardından ormanlık alana doğru kaçarken, güvenlik güçleri bölgede karadan ve havadan operasyon başlattı. İki kobra tipi taarruz helikopteri bölge üzerinde uçuşlarını sürdürürken, Skorsky tipi helikopterler bölgeye özel eğitimli birlikler indirmeye başladı.

Reklam
Reklam

Öte yandan karayolunda seyahat eden araçların yanan araçlar arasından yanma tehlikesine aldırmadan yollarına devam etmesi dikkat çekti.

Bölgede operasyonlar devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: