Pkk'lılar, Mazıdağı Hükümet Konağı'na El Bombası Attı: 1 Polis Yaralı

Nezir GÜNEŞ/MARDİN, Dün gece, Mazıdağı İlçesi'ndeki Hükümet Konağı’na PKK’lı teröristler tarafından el bombası atıldı. Saldırıda, nöbet kulübesindeki bir polis hafif yaralandı. Diğer polisler saldırıya

Nezir GÜNEŞ/MARDİN, Dün gece, Mazıdağı İlçesi'ndeki Hükümet Konağı’na PKK’lı teröristler tarafından el bombası atıldı. Saldırıda, nöbet kulübesindeki bir polis hafif yaralandı.
Diğer polisler saldırıya hemen ateşle karşılık verirken, PKK'lı teröristler karanlıktan faydalanarak kaçtı.
Yaralanan polis memuru, ambulansla Mazıdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilirken, kaçan PKK'lıların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
Bu arada dün akşam saatlerinde silahlı bir grup PKK'lı, Dargeçit- Midyat karayolunu trafiğe kapatarak yaklaşık 3 saat boyunca durdurdukları araçlardakilere örgüt propagandası yaptı. Teröristler ardından kaçtı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: