PKK'nın bombacıları yakalandı!

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde, bombalı eylem ve suikast hazırlığı içinde oldukları tespit edilen 2 kişi yakalandı.

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde polis tarafından yapılan operasyonda, patlayıcı ve silahlarla çeşitli illerde sansasyonel bombalı eylem ve suikast hazırlığı içinde oldukları tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yüksekova İlçesi'nde PKK ve KCK terör örgütü mensuplarından temin ettikleri patlayıcı maddeler ve susturuculu silahlar ile ilimiz merkez ve ilçeleri, metropol illerde farklı noktalarda sansasyonel nitelikte bombalı eylem ve suikast hazırlığı içerisinde oldukları tespit edilen 2 şüpheli emniyet müdürlüğümüzce 3 Temmuz 2012 günü gerçekleştirilen operasyonel çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 9 adet kablo düzeneği ile birbirine bağlanmış vaziyette ortalama 12'şer gramlık, 12 santimetre boyunda rulo şeklinde sarılmış krem renkli macun kıvamında patlayıcı madde, 1 adet 7,65 çapında tabanca, 1 adet susturucu, 1adet şarjör, 15 adet fişek, 1 adet örgütsel doküman elde edilmiştir. Mahkemeye çıkarılan 2 şüpheliden 1'i tutuklanmıştır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: