PKK'nın suikast timi yakalandı

PKK'nın dağ kadrosundan Hakkari'ye eylem yapmak ve üst düzey yöneticilere suikast düzenlemek üzere gönderilen 3 PKK'lıdan biri...

PKK'nın dağ kadrosundan Hakkari'ye eylem yapmak ve üst düzey yöneticilere suikast düzenlemek üzere gönderilen 3 PKK'lıdan 1'i kendiliğinden teslim olurken, 2'si yol kontrolleri sırasında gözaltına alındı.

Jandarma tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bölücü terör örgütünce, sehir ve ilçe merkezlerinde güvenlik kuvvetlerine, üst düzey yönetici ve komutanlara suikast düzenlemek ve bombalı eylem yapmak maksadıyla Irak'ın kuzeyinden gönderilen 3 bölücü terör örgütü mensubundan 1'i kendiliğinden teslim olmuş, 2'si ise yol kontrol ve arama noktaları ile ikametlerinde yapılan aramalarda gözaltına alınmıştır" denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada yakalanan teöristler ile birlikte Glock marka 1 tabanca, iç çamaşırlarına gizlemiş 2 el bombasının da ele geçirildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: