Pkk'ya Yardımdan Tutuklanan Çiftin Iki Çocuğu Ortada Kaldı

DOĞUBAYAZIT Doğubayazıt'a 5 kilometre uzaklıkta bulunan Karaca Köyünde yaşayan Zeynel Anne ve babası cezaevine girdikten sonra okula bile gidemediklerini söyleyen

DOĞUBAYAZIT Doğubayazıt'a 5 kilometre uzaklıkta bulunan Karaca Köyünde yaşayan Zeynel Anne ve babası cezaevine girdikten sonra okula bile gidemediklerini söyleyen Azad Andiç şunları söyledi:
"Dedem çok yaşlı, babaannem ve amcam hasta odukları için yürüyemiyorlar. Evde yemek yapan bile yok. Karabulak YİBO'da okuyoruz ama okula gidemiyoruz. Dedem, babaannem ve amcamın ihtiyaçalrını ben ve kardeşim karşılıyoruz. Annem ya da babamdan birinin serbest bırakılmasını istiyoruz."
Çiftçilikle uğraşan ağabeyi Zeynel Andiç'in tutuklanmasının ardından perişan olduklarını anlatan Bahattin Andiç de, "Yatalak olduğum için bir bardak suyu bile kalkıp alamıyorum. Bize abim ve yengem bakıyordu. Çocuklar desen onlar da bakıma muhtaç. İkisinden biri serbest bırakılsın. Başka bir şey istemiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: