Plaj Futbolu 16 Temmuz’da Başlıyor

Ordu'nun Ünye ilçesinde 18. Uluslar Arası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen plaj kum...

Ordu'nun Ünye ilçesinde 18. Uluslar Arası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen plaj kum futbol turnuvası başlıyor.

Ünye Belediye toplantı salonunda yapılan kura çekimi ile takımlar belli oldu. İki grupta toplam 13 takımın yer aldığı turnuva 16 Temmuz'da saat 08.00’da başlayacak. Turnuvanın kura çekimine başkanlık eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu turnuvaya katılan tüm talkımlara başarılar diledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Her sahada olduğu gibi özellikle spor sahasında da gayret göstermek ve gençlerimizin yetişmesine özen göstermek adına bugüne kadar birçok etkinler düzenledik. Özellikle geleneksel hale getirdiğimiz festivalimiz bünyesinde plaj futbolu biliyorsunuz Ünye’miz çok eski tarihi geçmişine dayanan bir oyundur. Plaj futbolu Türkiye’de birçok yerde var, ama Ünye’de tarihi çok eski olduğu için Ünye’de yapılan gibi olmadığını düşünüyorum. Hatta bir TV programında spor yazarı Hıncal Uluç Bey plaj futbolunun merkezinin Ünye olduğunu ifade etti. Biz değerlerimizi bilmiyoruz, biz sahip olduğumuz önemli yapılarımızın çok farkında olamıyoruz. Ünye 32 vilayetten büyük bir ilçe bünyesinde çok değerli iş adamları, bürokratlar, siyasetçiler, futbolcular, güreşçiler ve spor adamları yetiştiren birçok ilden de önde lisanslı futbolcusu olan bir ilçedir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: