Plaj Futbolu Edremit’te Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 4. Su Sporları Şenliği kapsamında yapılan...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 4. Su Sporları Şenliği kapsamında yapılan Liseler Arası Plaj Futbolu Turnuvası başladı.

Dün 5 ayrı karşılaşma ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Edremit Su Sporları Tesisi’nde start alan grup maçlarında kıyasıya mücadele eden takımlar, izleyenlere coşku dolu bir gün yaşattı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Aslan Sinir ve TFF Bölge Müdürü Fatih Tekbudak de karşılaşmaları izledi.

Tekbudak, TFF’nin bu yıl düzenleyecekleri İller Arası Plaj Futbolu etap maçlarına herkesi davet derek “9 Haziran 2012 günü saat 10:00 da final maçının oynanacağı Edremit Su Sporları Tesisi’ne tüm halkımız davetlidir” diye belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: