Plaj Sporları Festivali Antalya’da Başlıyor

Plaj voleybolu, plaj futbolu, footvolley (ayak voleybolu), streetball ve street volley (4’e 4 sokak voleybolu)...

Plaj voleybolu, plaj futbolu, footvolley (ayak voleybolu), streetball ve street volley (4’e 4 sokak voleybolu) branşlarında, halka açık turnuvaların yapılacağı Plaj Fest’in ilk ayağı yarın, Antalya’da başlıyor.

Organizasyonunu Oğuz Değirmenci’nin üstlendiği Muratpaşa Belediyesi, Wins Card, Airgoal, Antalya Akvaryum v çok sayıda firmanın da katkıları ile gerçekleştirilecek Plaj Fest 2012 Antalya organizasyonunun ilk etabı yarın başlıyor. Festival öncesi Organizatör Oğuz Değirmenci, Wins Card Antalya Firma Sahibi Duygu Küçük, Antalya Akvaryum tanıtım ve Pazarlama Müdürü İsmail Arık, bir basın toplantısı düzenledi. İki etaptan oluşacak festivalin ilk ayağının 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında, Lara plajları 6 numaralı Victoria Olympus‘da, plaj voleybolu, plaj futbolu ve footvolley turnuvaları ile başlayacağını belirten Değirmenci, “İkinci ayak ise; 7-9 Eylül tarihleri arasında, Muratpaşa Kent Meydanı’nda, streetball (sokak basketbolu), ve street volley turnuvaları ile devam edecektir. Plaj voleybolunda profesyonel ve amatör kategorilerin yanı sıra yaş kategorileri de açılacaktır. Profesyonel kategoride para ödülleri amatör ve yaş gruplarında ise sponsor firmaların hediyeleri dağıtılacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Tüm halkın atletik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, büyük-küçük herkesin katılımına açık bir spor festivalinin eksikliğinin kendilerini proje için motive ettiğini belirten Değirmenci, “Antalya, şimdiye kadar çoğunlukla profesyonel sporcuların katılımına açık olan büyük organizasyonlara ev sahipliği yaptı. Bir yenilik getirerek, hem profesyonellerin hem de Antalyalıların katılacağı festival niteliğinde bir organizasyon yapmak istiyoruz. Ayrıca başta Antalyaspor olmak üzere birkaç ünlü futbolcu, basketbolcu ve voleybolcuyu da davet ettik. Ayrıca ilk üç sıraya girenlere para ödülü yanında çeşitli hediyelerimiz de olacak” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: