Plaj Voleybolu

İZMİR (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) düzenlediği 2013-2014 TVF Erkekler Profesyonel Plaj Voleybolu Ligi müsabakaları İzmir'de başladı.

İZMİR düzenlediği 2013-2014 TVF Erkekler Profesyonel Plaj Voleybolu Ligi müsabakaları İzmir'de başladı. Atatürk Spor Salonu yanındaki TVF plaj voleybolu kortlarında ligin ilk müsabakasında Selçuk Valeriy-Muğla Belediyesi takımları karşılaştı. İlk seti 21-10 kazanan Selçuk Valeriy, ikinci seti de 21-12 alarak Muğla Belediyesi'ni 2-0 yendi. Daha sonra oynanan müsabakalarda ise Halkbank, Boğaziçi'ni, Kama ise Altunyurt'unu 2-0'lık sonuçlarla mağlup etti. Ligde mücadele bugün ve yarın oynanacak müsabakalarla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: