Platin: "Uzun vadeli düşünmek zorundayız''

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden OYAK Renault'nun antrenörü Yücel Platin, TOFAŞ karşısında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Her maç bizim için ayrı bir önem taşıyor. Uzun vadeli düşünmek zorundayız" dedi.

Platin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bursa derbisi"nde TOFAŞ gibi güçlü bir takım karsısında galip gelmenin, kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Oyuncularının maçın tamamında takım disiplininden kopmadan, büyük bir özveriyle mücadele ettiğini dile getiren Platin, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Her iki takım da kazanmak için elinden geleni yaptı. İlk yarıda başa baş mücadele vardı. 3. periyotta rakibimizin hatalarını iyi değerlendirerek skoru yukarı çektik. Özellikle Serhat'ın üst üste bulduğu isabetli dış şutlar fark yarattı. Son periyotta da oyun disiplininden kopmayınca farklı skor ve güzel bir galibiyet elde ettik. Bizim için iyi sonuç oldu."

Platin, oynadıkları 7 maçta 4 galibiyet elde ettiklerine dikkati çekerek, "Şimdi, ligin güçlü ekiplerinden Efes Pilsen ile yapacağımız maçı düşünüyoruz. Bu maçı kaybetsek de önümüzde uzun bir maraton ve yoğun bir maç trafiği var. Her maç bizim için ayrı bir önem taşıyor. Uzun vadeli düşünmek zorundayız" dedi.