Plato Sanat, “Platform Projesi” Ile Contemporary İstanbul’Da

- PLATO Sanat, 3-6 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda devam eden Contemporary İstanbul’da “Platform Projesi” ile

- PLATO Sanat, 3-6 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda devam eden Contemporary İstanbul’da “Platform Projesi” ile yerini alıyor. Proje dahilinde Plato Meslek Yüksekokulu Görsel İletişim Bölümü öğrencilerinin okul projesi olarak ürettikleri beş adet video-art eserden oluşan küçük bir seçki gösterilecek.

Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı olan Contemporary İstanbul, 80 bine yakın sanatseveri 3-6 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya getirmeye hazırlanıyor. Yılın en önemli sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary İstanbul’a bu yıl dördüncü kez katılım gerçekleştiren Plato Sanat, “Platform Projesi” adı altında Plato Meslek Yüksekokulu Görsel İletişim Bölümü öğrencilerinin okul projesi olarak ürettikleri beş adet video-art eserden oluşan küçük bir seçki gösterilecek.

Reklam
Reklam

Contemporary İstanbul’un çağdaş sanat alanındaki en önemli fuarlardan biri olduğuna dikkat çeken Plato Sanat Direktörü Ayşegül Çinici Yazıcı, etkinliğin sadece Türkiye’deki önde gelen galeri ve sanat kurumları için değil; aynı zamanda dünyaca ünlü galeriler için de ayrıcalıklı bir öneme sahip olduğunu belirtti. Fuarın diğer kurumlarla iletişim ve işbirliği kurmak anlamında da faydalı olacağını dile getiren Yazıcı, Plato Meslek Yüksekokulu’nun desteğiyle Contemporary İstanbul fuarında yerini alan Plato Sanat’ın bu önemli fuara katılımının Türk sanat ortamındaki varlığını kanıtlaması açısından da önemli olduğunu vurguladı.

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: