Play Out Oynayacak Yıldızgücüspor'a Moral

2011-2012 futbol sezonunda güzel bir performans sergileyerek grupta 2. olarak play out oynamaya hak kazanan...

2011-2012 futbol sezonunda güzel bir performans sergileyerek grupta 2. olarak play out oynamaya hak kazanan Yıldızgücüspor yönetici ve futbolcularına moral yemeği verdi.

Sezonun güzel geçmesi ve takımın play out oynamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Alıcık; "Gerekli tüm gayretleri gösterdiniz ve güzel bir başarı sağladınız öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Amatör takım olmak zor, kalkındırmak zor. Yönetici arkadaşlarımız sağ olsunlar sizlerle beraber ve güzel mutlu bir şekilde zaman ayrılıyorlar. İnşallah bu başarılar devam eder. İnşallah seneye de U-19'da gençlerde yine şampiyon oluruz. Play outlardan çıkarak birlikte BAL'da olmak istiyoruz. Onun da sözünü sizlerden istiyorum. Çine Madranspor maçında sahaya çıkacağız ve yeneceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Alıcık, Yıldızgücüspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemekte uzun süre sohbet edildi. Akşam yemeğinin ardından hep birlikte BAL'a çıkma yemini edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz