Playboy güzelini sevgilisi mi öldürdü?

2007'de aşırı dozda ilaç almaktan dolayı hayatını kaybeden Anna Nicole Smith'e, erkek arkadaşı ve iki doktorun binlerce reçeteli ilaç verdikleri ifade edildi. Stern ve doktorlar Sandeep Kapoor ile Khristine Eroshevich'in komplo kurmak, sahte reçete hazırlamak ve aralarında sakinleştirici ilaçlarında bulunduğu hapları Smith'e içirmekle suçlanıyor.

Anna Nicole Smith fotoğrafları için tıklayın...

Kaliforniya Başsavcısı Jerry Brown yaptığı açıklamada, reçetelerin Haziran 2004 ile Smith'ien ölümünden sadece birkaç hafta öncesi olan Ocak 2007 yılları arasında yazıldığını söyledi. Açıklamada, sözkonusu sanıkların bu süre zarfında, defalarca ve aşırı dozda binlerce hapı Anna Nicole Smith'e, çoğunlukla hiçbir tıbbi tedavi amacı gütmeksizin içirdiğinin tespit edildiği belirtildi. Başsavcı Brown'ın Sözcüsü Scott Gerber ise, Stern ve Kapoor'un Pazartesi günü teslim olduğunu ve 20 bin dolar kefaletle serbest bırakıldıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anna Nicole Smith fotoğrafları için tıklayın...

Eroshevich'in ise, hakkındaki belgeler tamamlandıktan sonra Pazartesi günü teslim olacak. Playboy güzeli Smith Florida'daki bir otel odasında hayatını kaybetmişti. Smith'in milyonlarca doları bulan mirasının sahibi olacak 6 aylık kızının velayet davası da uzun süre gündemi meşgul etmişti. Smith'in erkek arkadaşı kızın babasının kendisi olduğu iddiasında bulunmuş ancak yapılan DNA testlerinin ardından bu iddianın asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Anna Nicole Smith fotoğrafları için tıklayın...