PlayStation 4 hakkında yeni bilgiler var

Sony’nin yarın yapacağı toplantı ile yeni oyun konsolu PlayStation 4’ü tanıtması beklenirken Amerika’nın New York City şehrinde heyecan iyice artmış durumda.

Sony yarın içerisinde yapacağı büyük lansman ile PlayStation 4 oyun konsolunu Amerika’nın New York City şehrinden tüm dünyaya duyuracak. Yeni donanım ve yeni yeni oynama özellikleriyle birlikte gelecek olan PlayStation 4 yeni paylaşım tekniklerini de beraberinde getirecek.
Bu paylaşım tekniklerinden en ilgi çekici olan ise Sosyal Medya ayağı olacak. Kullanıcılar PlayStation 4 üzerinde herhangi bir arayüzde iken sosyal ağlarına erişip mesajlarını görebilecek veya isterlerse uyarıları alabilecekler. Bunun yanı sıra Youtube vasıtasıyla Twitter ve Facebook üzerine oynadıkları oyunlardan bölümler yükleyebilecek ve bu sayede arkadaşlarına neler yapabildiğini gösterecekler.
Bunun yanı sıra akıllı telefon veya tabletiniz ile senkronize olabilecek Playstation 4, mobil cihazlar üzerindeki medyalarınızı da paylaşmanıza olanak sağlayacak. Tam bir multimedya kutusu olacak bu yeni oyun konsolu, oyun oynama işi dışında yaptıklarıyla sizi zaman kaybından kurtarmayı amaçlıyor Birçok cihaz kullanarak yerine tek bir cihaz üzerinden işlem gerçekleştirmenin rahatlığını sunacak olan PlayStation 4 üzerinde PS3 oyunlarını da Cloud yapılandırması üzerinden oynayabileceksiniz.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/103987/bu-gorseller-ps4-ve-x720ye-ozel/)