Plevnespor, Maliye Milli Piyango Maçına Hazır

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Sezai Işkın, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde yarın Maliye Milli Piyango ile yapacakları maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Sezai Işkın, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde yarın Maliye Milli Piyango ile yapacakları maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Işkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erkekler CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Romanya ekibi Tomis'e 3-0 yenilerek elenen Maliye Milli Piyango'nun Tokat'a yorgun geleceğini belirterek, "Maliye Milli Piyango'nun maç sonrası yorgunluğunu avantaja çevirerek yarınki karşılaşmadan 3 puan almayı hedefliyoruz" dedi. Oyuncularının bu maça motive olduğunu dile getiren Işkın, "Oyuncularımızın motivasyonu çok iyi. Çalışmalarımız çok verimli geçti. Bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Işkın, taraftarlarından yarınki maçta tribünleri doldurarak takımı desteklemelerini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: