Plevnespor'da Hedef Galibiyet

 Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Ünsal Kırıcı, hafta sonu Arkasspor'la oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Ünsal Kırıcı, hafta sonu Arkasspor'la oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları maçta Maliye Milli Piyango'ya 3-1 yenildiklerini hatırlattı. Maliye Milli Piyango maçına puan alma hedefiyle çıktıklarını belirten Kırıcı, "Maça iyi de başladık. İlk seti aldık. 2. sette başa baş mücadele ettik ama kaybettik. Maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Puan alabileceğimiz bir maçtı. Bu maç bizim için geride kaldı" dedi. Hafta sonu sahalarında Arkasspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Kırıcı, şöyle konuştu: "Zor bir maç olacak. Güçlü ekiple oynayacağız, bunun bilincindeyiz. Maça günde iki idman yaparak hazırlanıyoruz. Sabah kondisyon çalışması yapıyoruz, akşam ise top ile çalışma yapıyoruz. Arkasspor maçından puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bizi desteklesinler. Ligde kalmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: