PMYO Müdürü Ateş, Aldırmaz’a kitabını hediye etti

Bir süre önce Adana’ya atanan Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nuri Ateş, ziyaret...

Bir süre önce Adana’ya atanan Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nuri Ateş, ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a “Aile Polisi” kitabını hediye etti.

2. Sınıf Emniyet Müdürü Turgut Özkasap ve Emniyet Amiri Cenk Ocaktürk’le Aldırmaz ile bir araya gelen Ateş,“Huzurlu Toplum, Güvenli Gelecek ve Aile Polisi” adlı eserleriyle ilgili bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, toplumun doğru yönlendirilmesinden gösterdiği çaba nedeniyle Ateş’i tebrik etti.

Reklam
Reklam

Aldırmaz, “Sizi kutluyorum. Çok güzel bir eser ortaya koymuşsunuz. Toplumun doğru yönlendirilmesi için bu eseri daha geniş kitlelere yaymalıyız. Kitabın daha çok basılması ve ücretsiz dağıtılması konusunda işbirliği yapabiliriz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz