PMYO Müdürü Yıldırım'dan Palandöken Belediyesi'ne Veda Ziyareti

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Numan Yıldırım, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret etti.

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Numan Yıldırım, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret etti.

Bulutlar, ziyarette Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atanan Yıldırım'a bölgeye ve ülkeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yıldırım'a yeni görevinde başarılar dileyen Bulutlar, "İnsanımızın can ve mal güvenliğini canları pahasına koruyan emniyet güçlerinin yetiştirilmesinde gösterdiğiniz bilinç ve hassasiyetten dolayı sizlere müteşekkiriz. Aynı başarılarınızı yeni görevinizde sürdüreceğinize inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldırım da görev yaptığı süre içerisinde Erzurum'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Mesleğimizin gerekliliği icabı yer değişikliği kaçınılmaz oluyor. Ailemle birlikte Erzurum'da mutlu bir şekilde yaşadık. Bu şehir işlerini güzel yapan insanları her zaman bağrına basmıştır. Görev yaptığım süre içerisinde bizlere her zaman destek verenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bulutlar, Yıldırım'a Oltu taşından yapılmış belediye logosunun yer aldığı plaket ve ile belediyenin kültür yayınlarından hediye etti.

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: