Pmyo Öğrencileri Dalış Eğitimlerini Tamamladı

Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri dalış eğitimlerini tamamladı.Öğrenciler, mesleki hayatta kullanmak ve...

Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri dalış eğitimlerini tamamladı.

Öğrenciler, mesleki hayatta kullanmak ve sportif faaliyetlerde bulunmak amacıyla ASDEM Dalış ve Doğa Sporları Merkezi ile yapmış oldukları 3 haftalık eğitim sürecini tamamladı. Deniz dalışlarını Mersin’in Büyükeçeli beldesinde yapan öğrencileri, eğitim kapsamında sualtında arama-kurtarma ve kaza zedeye müdahale etme gibi birçok su içi beceriyi kazandı.

12 saat teorik, 2 havuz ve 4 deniz çalışması ile balık adam brovesi (ehliyet) almaya hak kazanan Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilere broveleri düzenlenen törenle verildi.

Reklam
Reklam

Öğrencilere ehliyetleri Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nuri Ateş, Öğrenci İşleri Şube Müdürü Mehmet Balcı ve ASDEM Dalış Merkezi Eğitmenleri tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: