'Podolski'yi kesinlikle bırakmayacağız'

Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, Akhisar Belediyespor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, 6-0 kazanılan Akhisar Belediyespor maçının ardından, satılması gündemde olan Lukas Podolski ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Podolski'nin kesinlikle satılık olmadığını belirten Nazifoğlu, şunları söyledi:

"Podolski'ye 'Otur oturduğun yerde, hiçbir yere gitmiyorsun' dedim"

"Podolski'ye soyunma odasında 'Otur oturduğun yerde, hiçbir yere gitmiyorsun' dedim. Daha önce de söyledim, bizim satılık bir oyuncumuz yok. Podolski kalmak istediği sürece, bizim oyuncumuzdur. Madem mutlu, kalacak. Ben Podolski'ye inanırım, kendisi geçen hafta 'Kalmak istiyorum' demedi mi? Demek ki bir anlaşma yok. Zaten şu zamandan sonra, 31 Ocak transferin son günü, Podolski'nin yerini doldurmak çok zor. Kendisini kesinlikle bırakmayacağız. Bizimle devam edecek."

Reklam
Reklam

"SNIJDER BÜYÜK ZAFERLERE İMZA ATACAK"

Nazifoğlu, Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sneijder'in bu akşam iyi oynadığını ifade ederek, "Sneijder bugün mükemmel bir oyun sergiledi. Böyle oynaması sürpriz değil. Sneijder bundan sonra da takımını maestro gibi yönetecek ve büyük zaferlere imza attıracak." yorumunu yaptı.

Hakem Cüneyt Çakır ile ilgili yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını vurgulayan Nazifoğlu, "Düdüğü astıracağım demedim. O, düdüğünü asmazsa düdük onu asacak, kötü yönetmeye devam ettikçe kredisi düşecek manasında konuştum. Tehdit içeren en ufak bir şey olmadı." şeklinde görüş belirtti.

Transferde bir fırsat çıkması halinde değerlendirebileceklerini aktaran Galatasaraylı yönetici, "Transferin hem 65 milyon avroluk bütçeye uygun olması hem de elimizdekilerden daha iyi olması gerekir. İstediğimiz gibi bir oyuncu bulursak alacağız. Transferde her zaman sürpriz ve fırsat olur. Öyle bir fırsat çıkarsa değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Nazifoğlu ayrıca, sezon sonuna kadar teknik direktör Riekerink ile devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: