Polat CHP Adana İl Gençlik Örgütü Bşk adayı

Ekrem Polat CHP Adana İl Gençlik örgütü başkanlığına aday oldu

ADANA(İkrarHaber)-Adana CHP İl Gençlik örgütü başkanlığına adaylığını açıklayan Ekrem Polat bu gün burada Türk gençliği olarak,Kurtuluş mücadelesi yolunda bizim için,çok önemli bir gündür,mucadeleye daha fazla sarılmak,korku imparatorluğunu yaratmaya çalışan haramilerin saltanat ve oyunlarını bozmak için daha fazla çalışmak zorundayız dedi.

CHP Adana il binasında toplanan,İki yüz kişiye yakın bir gençlik gurubu önünde,slogan ve tezahuratlar eşliğinde basın açıklamasını yapan Ekrem Polat konuşmasına şu sözlerle devam etti.

Reklam
Reklam

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine amaneti olan Türkiye Cumhuriyetinin dünden bu güne en kötü dönemlerini yaşadığını,emperyalist karşı devrimci gücler ve onun yerli işbirlikcileri,cumhuriyetle hesaplaşma içerisinde,9 yıldır Türkiye halkına zulümü reva gördiler.

Her geçen gün milli değerlerimizle oynamaya kalkışanlar,Atatürk ilkelerine saldırıyorlar,mili bayramları ortadan kaldırmak için çeşitli oyun ve tezgahlar peşindeler,Fakat CHP gençliği olarak asla bu oyunlara musamaha göstermeyeceğiz,Şair Adnan Yücel’in dediği gibi ;

“Saraylar saltanatlar çöker,Kan susar bir gün….

Zulüm biterse,Menekşeler açılır üstümüzde ve Leylaklar’da güler…

Bu günlerden geriye;Bir yarına gidenler ve yarınlar için direnenler kalır.”

Bu gün burada CHP Adana il gençlik örgütünde,daha örgütlü,daha özgürlükcü Atatürk devrimlerine bağlı bir gençlik yapılanması içerisindeyiz.”Düşünen,üreten,yöneten gençlik” yapılanması oluşturabilmek adına yola koyulduk.

CHP’yi iktidara taşımak adına,gençlik olarak alanlara ineceğiz,Fabrikalarda,okullarda, yurtlarda üniversitelerde CHP’nin örgütlü yapısını gösterebilmek için, gençlik gücümüzü kullanarak partimizi iktidara taşımak ve örgütlü gençlik yapısını oluşturabilmek adına CHP il gençlik örgütü başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

Ekrem Polat konuşmasını,Nazım Hikmetin şu sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Akın var akın,Güneşe Akın…

Güneşi zapt edeceğiz,Güneşin zaptı yakın!..

Yusuf Kahraman/İkrarHaber/Adana 04/02/2012

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz