Polat: Hayal kırıklığı yaşadım

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe yenilgisinin kendisinde hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün aylık olağan divan kurulu toplantısında konuşan Polat, çok daha mutlu ve keyifli olarak kürsüye çıkmayı arzu ettiğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirterek, "Galatasaray, hafta başında Gaziantepspor'u, ardından UEFA Kupası'nda Benfica'yı yendi ve Fenerbahçe maçına moralli, iddialı gitmiştim. Şeytanın bacağını kıracağımızı umuyorduk, ama ben de sizler gibi büyük hayal kırıklığı yaşadım ve üzüldüm" dedi.

Reklam
Reklam

Geçmiş senelerin aksine Fenerbahçe tarafından dostça karşılandıklarını, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendilerini kapıda karşıladığını anlatan Polat, rakip yönetici Mahmut Uslu'nun kendisine ve yönetici arkadaşlarına yönelik küfürlerinin ortalığı karıştırdığını ifade etti. Polat, "Her ne kadar sonrasında yapmadığını söylese de 5 Fenerbahçeli yönetici, sonradan bu durumla ilgili bizden özür diledi. Bu küfürler edilmediyse, neyin özrü dilendi? Biz, Fenerbahçe ile olan dostluğumuzu ve güzel ilişkiyi devam ettirmek istiyoruz.

Kendileri, yöneticilerine gereken ikazları yapacaklardır" diye konuştu.Polat, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğun en iddialı ekibi olduğunu savundu. Polat, "Üzgünüz, ama demoralize değiliz. Biz yıllarca böyle maçlar, galibiyetler ve mağlubiyetler gördük. Son 10 yılın en fazla şampiyon olan takımıyız. Camiamızın morali bizim için çok önemli. Lütfen moralinizi yüksek tutun" dedi.

Konuşmasında, Seyrantepe'de yapımı süren yeni stada da değinen Adnan Polat, Mart ayından itibaren VIP locaların satışına başlamayı planladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Adnan Polat, Galatasaray Kulübü'nün 31 Mayıs 2008 tarihi itibariyle 149 milyon dolar olan gelir-gider farkının, 30 Eylül tarihi itibariyle 102 milyon dolara düştüğünü açıkladı."