Polatlı belediyesi 6 ay çalıştıracağı 70 işçiyi kura ile belirledi

Ankara’nın Polatlı Belediyesi, İşkur’un Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında altı aylığına çalıştıracağı 70 işçiyi...

Ankara’nın Polatlı Belediyesi, İşkur’un Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında altı aylığına çalıştıracağı 70 işçiyi kurayla belirledi.

Fen işleri ile park ve bahçeler müdürlüklerinde 6 aylığına istihdam edilecek 70 işçinin kuraları Kaşgarlı Mahmut Mahalle Konağı'nda çekildi.

İŞKUR’a başvuran 178 kişi arasından 70 asil 108 yedek üyenin kuraları Polatlı birinci Noter Katibi Mustafa Gökçe ve işçi adaları huzurunda Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk, Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Hakbilir, Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Büyükkaya ve Personel Müdürü Varol Taşın tarafından çekildi.

Reklam
Reklam

Kurada ilk ismi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk belirledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk, kura sonucunda belediyede çalışmaya hak kazananların, park bahçeler ve fen işleri müdürlüğü dışında bir başka bölümde çalıştırılmalarının söz konusu olmadığını, ayrıca kurada ismi çıkanlara 2 gün içerisinde bildirim yapılacağını söyledi.

TYÇP projesi kapsamında Polatlı Belediyesi'nde çalışacakların ücret ve sigortaları İŞKUR tarafından ödenecek. Kura sonunda çalışmaya hak kazanan 70 kişi 7 Mayıs – 6 Kasım 2012 tarihleri arasında Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde istihdam edilecek.
Polatlı Belediyesi'ne tahsis edilen 70 kişilik kadroya 178 kişi başvurmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz