Polatlı Belediyesi TOBB’un Yapacağı Fen Lisesine Arsa Tahsis Etti

Ankara’nın Polatlı Belediyesi, Türkiye Odalara ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin yapacağı fen lisesi binasına arsa tahsisi...

Ankara’nın Polatlı Belediyesi, Türkiye Odalara ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin yapacağı fen lisesi binasına arsa tahsisi yaptı. Fen lisesi, Hacettepe Üniversitesi Polatlı Meslek Yüksek Okulu yanında bulunan 19 dönümlük arazi üzerine yapılacak.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ile Polatlı Ticaret Borsa (PTB) Başkanı Yahya Toplu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Polatlı’ya bir fen lisesinin kazandırılmasının elzem olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Yakup Çelik, şehitlik kaşında 19 dönümlük bir araziyi tahsis ettiklerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nin ilk defa bir ilçeye Fen Lisesi yapacağını aktaran Ticaret Borsa Başkanı Yahya Toplu ise Polatlı’nın sosyal meselelerinde öncülük yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: