Polatlı Belediyesi'nden Ramazan yardımları

Ankara Polatlı Belediyesi, Ramazan’da günlük bin 200 kişiye sıcak yemek, bin 500 aileye de kuru...

Ankara Polatlı Belediyesi, Ramazan’da günlük bin 200 kişiye sıcak yemek, bin 500 aileye de kuru gıda yardımında bulunuyor.
Polatlı’da ihtiyaç sahibi 200 kişinin evine günlük sıcak yemek götüren Polatlı Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte bu rakamı bin 200 kişiye çıkardı. Belediye ayrıca, şehirde ihtiyaç sahibi bin 500 aileye de kuru gıda yardımında bulunuyor.
Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, mağdur ailelere yapılan yardımları, insanları rencide etmeden, görevli personel aracılığıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.
Ramazan yardım paketlerinin, bir ailenin ihtiyaç duyduğu bütün temel gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluştuğunu söyleyen Çelik, “Mehmet Akif Mahallesi'nden başladığımız kuru gıda dağıtımı çalışmaları, peyder pey diğer mahallelerde de gerçekleştirilecek. Ramazan'ın ilk günü başlattığımız yardımlar bayrama kadar devam edecek. Bin 500 ailenin evine görevli personelimiz, kuru gıda yardımlarımızı imza karşılığında teslim ediyor. Dileyen her kes belediye evine gelerek günlük çıkan sıcak yemek yardımından, hanesindeki kişi sayısını söyleyerek yararlanabilmekteler. Ayrıca, sürekli 200 ailenin evine sıcak yemeği ulaştırıyoruz. Bu çalışmalarımızla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak kimsesizlerin kimsesi oluyoruz.” diye ifade etti.
Ramazan ayının huzur ve güven içerisinde geçmesi, halkın gönül hoşluğuyla alışveriş yapabilmeleri için zabıtanın denetimlerini artırdığını anlatan Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, herkesin vicdanının kendi polisi, kendi zabıtası olduğunu, esnaf ve hemşehrilerinin buna göre hareket etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz