Polatlı Belediyesi'ne alınacak 70 işçi kurayla belirlendi

Polatlı Belediyesi ile İş-Kur arasında yapılan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) protokolü gereğince, fen işleri ile park ve bahçeler müdürlüklerinde

Polatlı Belediyesi ile İş-Kur arasında yapılan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) protokolü gereğince, fen işleri ile park ve bahçeler müdürlüklerinde 6 aylığına istihdam edilecek 70 işçi kurayla belirlendi.

Kaşgarlı Mahmut Mahalle Konağı'nda düzenlenen ve Polatlı 1. Noter Katibi Mustafa İşçi gözetimindeki gerçekleştirilen kura çekiminde, başvuruda bulunan 178 kişi arasından 70 asil, 108 yedek işçi belirlendi.

Ücret ve sigortaları İş-Kur tarafından ödenecek olan 70 kişi, 7 Mayıs-6 Kasım tarihleri arasında belediyede istihdam edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz