Polatlı Bugsaşspor’da Liderlik Sevinci

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor, ligin 9. haftasında konuk ettiği Turgutluspor’u...

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor, ligin 9. haftasında konuk ettiği Turgutluspor’u 2-1 yenerek, dört hafta aradan sonra liderlik koltuğuna oturdu.
Polatlı Bugsaşspor Teknik Direktör Ahmet Yavuz, yaşanan onca sakatlığa rağmen aslanlar gibi mücadele ettiklerini söyledi.

Yavuz, “Oyuncularımı özverili futbolundan ötürü tebrik ediyorum. Saha da iğneyle oynayan Emre Aygün’den tutun da gemisini yalnız bırakmadan sakatlığına rağmen sahaya çıkan kaptanımız Abdullah’a kadar hepsi galibiyet için savaştılar. Taraftarımız la bütünleştiğimiz bu maç sonrası tekrar liderlik koltuğuna oturmak sevindirici. Ama kalıcı olmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Turgutluspor maçını hakem hatalarına rağmen kazanmasını bildiklerini belirten Teknik Direktör Ahmet Yavuz, “Bundan sonra da hatalar devam etmez umarım ama her şeye rağmen biz kazanmaya devam etmeliyiz. Oyuncularımı bugün ki maç sonrası tek, tek alınlarından öptüm. Bu bir fedakarlık zaferidir. Eksik oyuncularımızı aratmadılar. Saha da savaşıp taraftarımıza ve camiamıza galibiyet hediye ettiler. Biz inşallah kazanmaya devam edeceğiz. Arzuladığımız şampiyonluğu bu taraftara hediye edeceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz