Polatlı Müftülüğü Van’da hayatını kaybeden öğretmenler için Yasin okuttu

Ankara’nın Polatlı İlçe Müftülüğü Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmen Hacer Özgür ve diğer...

Ankara’nın Polatlı İlçe Müftülüğü Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmen Hacer Özgür ve diğer öğretmenler için Yasin-i Şerif okuttu.
24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, Polatlı Müftüsü Mehmet Muslu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Özli, Din Görevlileri Derneği Başkanı Hikmet Boza ve bazı din görevlileri Polatlı Şehir mezarlığında Öğretmen Hacer Özgür’ün mezarını ziyaret ederek Yasin-i Şerif okudu, dua etti.
Polatlı Müftüsü Mehmet Muslu, okunan Yasin-i Şerif'i Van’daki depremde hayatını kaybeden Hacer öğretmenin ve tüm ebediyete intikal etmiş öğretmenlerin ruhlarına bağışladıklarını söyledi.
Muslu, “Öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyoruz. Rabbimizin okuma emrini gerçekleştirme noktasında vazife alan vatan sırtındaki bütün öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum, onları saygıyla selamlıyorum. Allah-ü Teâlâ daima okumayı nasip eylesin, öğretmenlerimizin kıymetini bilmeyi nasip eylesin. Onlar kutsal bir vazife yapıyorlar.” diye konuştu.
Polatlı Müftüsü Mehmet Muslu ve beraberindekiler okudukları Yasin’i Şerif’in duasını yaptıktan sonra mezarlıktan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz