Polatlı'da "Gökyüzünden Türkiye Fotoğrafları" sergisi açıldı

Türk Hava Kurumu (THK) Polatlı Şubesi tarafından, "Gökyüzünden Türkiye Fotoğrafları" sergisi açıldı,

Türk Hava Kurumu (THK) Polatlı Şubesi tarafından, "Gökyüzünden Türkiye Fotoğrafları" sergisi açıldı,

Polatlı Öğretmenevi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen serginin açılış törenine Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, THK Yönetim ve İnsan Kaynakları Başkanı Metin Göksal, THK Yönetim Müdürü Mehmet Mercan, THK Polatlı Şube Başkanı Ahmet Erdoğan ile davetliler katıldı.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, "Gökyüzünden Türkiye Fotoğrafları" sergisiyle ülke insanın değişik il ve ilçelerdeki güzellikleri görmeleri ve ülkeleriyle gurur duymalarını istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Osman Yıldırım, "THK ülkemizin her yerinde şubeleriyle eğitim merkezleriyle halkımızın 87 yıldır hizmetinde olan bir kuruluş. Bugüne kadar da halkımızın yaptığı yardımlarla ayakta duran bir kuruluş. Eğitim uçakları, üniversitesiyle birlikte de Türk halkına hizmet veriyor" dedi.

Yıldırım, THK'nın yamaç paraşütü eğitmenlerinin iki gün Polatlı'nın fotoğraflarını gökyüzünden çekeceklerini ve bundan sonraki tüm sergilerinde, yakın tarihte önemli yeri olan Sakarya Meydan Muharebesinin gerçekleştiği Polatlı'nın resimlerinin yer alacağını bildirdi.

Türkiye'nin her yerinde yamaç paraşütüne uygun yer aradıklarını, uygun yerlerde yamaç paraşütü kursu açtıklarını ifade eden Yıldırım, 2012 yılı içerisinde Polatlı'da yamaç paraşütü kursu açacaklarını, yılın 12 ayı öğretmen görevlendirerek sürekli kurs açacaklarını ve uçuş yaptıracaklarını dile getirdi.

Açılış töreninde konuşan THK Polatlı Şube Başkanı Ahmet Erdoğan, THK Kurumu Polatlı Şubesi olarak çalışmalarının artarak sürdüreceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Bilgin ise THK'nın ülkenin önemli kuruluşlarından birisi olduğunu, fotoğraf sergisinin Polatlı'da açılmış olmasından mutluluk duyduklarını, ilçenin önümüzdeki süreçte yamaç paraşütünde önemli yer alacağını söyledi.

Açılış töreni sonrasında yamaç paraşütü öğretmen pilotu Orhan Özgülbaş, Türk bayrağıyla Polatlı semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Özgülbaş, iki gün süresince gökyüzünden Polatlı'nın fotoğraflarını çekecek.

2 gün açık kalacak olan fotoğraf sergisinde 6 yılda 27 ilden 175 fotoğraf sergileniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz