Polatlı’da KOBİ Haftası Etkinlikleri

ANKARA (AA)  -  KOBİ haftası dolayısıyla Polatlı'da sanayi, tarım ve hayvancılık destek ve teşviklerinin kullanılması paneli gerçekleştirildi.

ANKARA ve KOSGEB Ankara Sincan Hizmet Merkezi Müdürlüğünün birlikte organize ettiği panelde, KOSGEB girişimcilik kursunu bitiren 34 kursiyere belgeleri verildi. Panelde konuşan KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz de yaptığı açıklamada "Türkiye'nin dört bir tarafında KOSGEB müdürlüklerimiz ilkokullardan üniversitelere kadar başarılı girişimcileri ilkokullara ortaokullara liselere üniversitelere taşıyor. Gerçek ve başarılı hayatın zorluklarıyla çabalarıyla gayretleriyle beraber bilgi paylaşımı içerisinde bulunuyor" ifadesini kullandı. İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, "Yatırımcımız üretmek istiyor ama sermayemiz yetersiz olduğu için bazen hedefledikleri yatırıma ulaşmakta sıkıntı çekebiliyorlar. O zamanda devreye destek ve teşvikler giriyor. Bugün Türkiye’nin en önemli küçük ve orta büyüklükteki sanayilere destek veren kurumumuz KOSGEB'dir" dedi. Belediye Başkanı Yakup Çelik ise "Devletimizin ve hükümetimizin ortaya koyduğu bir takım çalışmalar ve destekler var. İnsanımız da düştüğü yerden kalkmak konusunda ne yapacağını çok iyi biliyor ve bu hususta ortak aklı Türkiye harekete geçirerek ne yapabiliriz sorusunun da cevabını çoktan aştı da nasıl yaparız sorusunun cevabını arıyor, buluyor" şeklinde konuştu. PTO Başkanı Ulvi Sakarya ise "Üyelerimizin KOSGEB'den ve diğer kurslardan daha iyi bir şekilde faydalanabilmeleri için bu paneli düzenledik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz