Polatlı’da Kur’an kursu öğrencileri yararına kermes

Ankara'nın Polatlı ilçesinde müftülük, Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrenciler yararına Bahar Kermesi düzenledi. Gıda ile...

Ankara'nın Polatlı ilçesinde müftülük, Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrenciler yararına Bahar Kermesi düzenledi. Gıda ile el işi ürünlerinin yer aldığı kermes 4 gün açık kalacak.

TCDD Polatlı garında gerçekleştirilen İlçe Müftülüğü Bahar Kermesi'nin açılışına Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, İlçe Müftüs Mehmet Muslu, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici, Belediye Meclis üyeleri ve din görevlileri katıldı.

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Polatlılıların yardımsever olduğunu belirterek, toplum yararına yürütülen tüm etkinliklerde kendisini gösterdiğini vurguladı. Polatlı Müftüsü Mehmet Muslu ise “Polatlılı kardeşlerimizi 7 Mayıs’a kadar buraya gelip gezmelerini alış veriş yapmalarını, burada öğrencilerimizin, vatandaşlarımızla kaynaşmalarını istiyoruz. Bu tür etkinlikler ilçemizin sevgisine kardeşliğine ayrı bir katkı sağlıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik ve İlçe Müftü Mehmet Muslu ve beraberindekiler kermesi gezdi. Belediye Başkanı Yakup Çelik, yaklaşan anneler gününde Polatlılı bayanlara hediye edilmek üzere, çok sayıda oyalı, işlemeli başörtüsü aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: