Polatlı'da Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Polatlı Belediyesi tarafından kurban satış ve kesim yerlerini belirlendi.

Polatlı Belediyesi tarafından kurban satış ve kesim yerlerini belirlendi.

Polatlı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçede besiciler sitesi ve mezbaha çevresinde hayvan pazarı kurulduğu, şehir içinde hayvan satışına izin verilmeyeceği ifade edildi.

Polatlı'da kurban kesim yerleri şöyle belirlendi:

"Polatlı Belediyesi Kombine Et Tesisi, mezbahane yanındaki eski kotralar, Gordion Caddesi itfaiye amirliğinin bahçesi, eski cezaevi altındaki su arıza şantiyesi bahçesi, Şentepe Mahallesi Makine İkmal Müdürlüğü, Şehitlik Mahallesi 13 Eylül Caddesi ile Çamlıca Caddesi'nin kesiştiği köşedeki alan, Şehitlik Mahallesi Duatepe Altgeçidi yanı ve özel kesim yerleri."

Reklam
Reklam

Polatlı'da kurban pazarı, mezbahaneler bölgesi kuzu pazarı ve çevresinde 19 Ekim Cuma gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Muhabir: Ali Tuna

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: