Polatlı’da LYS Birincisi Samanyolu’ndan

ÖSYM tarafından açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)'nda Polatlı birincisi Özel Samanyolu Koleji'nden çıktı. MF-1, MF-2, MF-3...

ÖSYM tarafından açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)'nda Polatlı birincisi Özel Samanyolu Koleji'nden çıktı. MF-1, MF-2, MF-3 ve MF-4 puan türünden Şeyma Koyuncu Polatlı birincisi oldu. Okul Müdürü Mehmet Maya, başarılı olan öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.

İyi bir puanın yanında iyi bir tercihin de önemli olduğunu vurgulayan Maya, "Tercih zamanında öğrencilerimize en iyi şekilde tercihlerini yapabilmeleri için rehberlik hizmeti vererek, öğrencilerimizin doğru tercihi yapmalarına yardımcı olacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Dört puan türünden Polatlı birincisi olan Şeymanur Koyuncu, hedefinin tıp fakültesi olduğunu söyledi.
Koyuncu, "Mutluyum. YGS’deki eksiklerimi LYS’de giderdim. Okullar kapandığı halde okulumdaki LYS çalışma programlarına katıldım. Bunun da başarıma katkısı büyük oldu. Okul ve dershane hocalarıma buradan çok teşekkür ediyorum. Okul ve dershanede düzenli bir etüt çalışması yaptık. Bu şekilde düzenli bir çalışmam vardı. Tıp okumayı ve bu alanda ilerlemeyi düşünüyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: