Polatlı'da masa tenisi turnuvası düzenlendi

Ankara’nın Polatlı İlçe Kaymakamlığı düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında erkeklerde B.B. Ankara Spor, Bayanlarda ise Diyanet...

Ankara’nın Polatlı İlçe Kaymakamlığı düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında erkeklerde B.B. Ankara Spor, Bayanlarda ise Diyanet Spor birinci oldu.
Polatlı Recai Moray Kapalı Spor Salonunda 1-2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen turnuvadaki ferdi maçlarında erkeklerde Mustafa Göksu, bayanlarda Güzelnur Güvenç, Büyük Erkeklerde Erol Erdoğan birinci oldular.
Turnuvada derece alan diğer sporculara ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Doğan, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Kenan Asil ve Polatlı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ruhi İyileşen tarafından verildi.
Ödül töreninde konuşan Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, sporun kardeşlik ve barışı pekiştiren en önemli alan olduğunu, ilçenin tanıtımına da büyük katkı sağlayan bu tür organizasyonların sayısını arttırarak düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz