Polatlı'da sertifika töreni

Polatlı'da diksiyon ve ezanı güzel okuma kursuna katılan din görevlilerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Polatlı'da diksiyon ve ezanı güzel okuma kursuna katılan din görevlilerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Polatlı Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, Milli Eğitim Şube müdürü Mustafa Ergen ile eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, toplumla iç içi olan kurum çalışanlarının bu tür kurslarla kişisel gelişimlerini arttırmaları gerektiğini, tüm kurumlardaki personelin diksiyon kursundan geçmesi gerektiğini, günde 5 vakit ezanın güzel okunmasının da halkın beğenisini toplandığını söyledi.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ise din görevlilerinin sürekli halkla iç içe olduğunu, personellerinin bilgi birikimi ve iletişimlerini güçlendirmek için eğitimlere devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: