Polatlı’dan Arakan’a Yardım Eli

Asya ülkesi Myanmar'ın Arakan bölgesinde katliam ve insanlık dışı uygulamalarla yüzyüze bulunan Müslümanlara bir yardım...

Asya ülkesi Myanmar'ın Arakan bölgesinde katliam ve insanlık dışı uygulamalarla yüzyüze bulunan Müslümanlara bir yardım eli de Ankara’nın Polatlı ilçesinden uzandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki camilerde Arakan için toplanan yardım kampanyasına Polatlılar kayıtsız kalmadı. Polatlı’daki camilerde açılan sergide, Arakan için 44 bin TL toplandı.

Polatlı İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, toplanan yardımların Arakanlı Müslümanların yaralarının sarılmasına katkı sağlaması temennisinde bulundu. Muslu, “Birçok Arakanlı Müslüman, açlıktan ve sağlık sorunlarından dolayı hayatını kaybediyor. Müslüman kardeşlerimize yönelik işlenen insanlık dışı muameleler karşısında üzüntümüz sonsuz. Ramazan ayında yapılan bu zulüm ve katliam karşısında duyarsız kalamazdık. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Arakan’a başlattığı yardım kampanyası doğrultusunda Polatlı'daki camilerden 44 bin TL yardım topladık.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: