POLİAD’dan Kardeşlik Iftarı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde faaliyet gösteren Polatlı İşadamları Derneği (POLİAD), şehrin önde gelen kanaat önderleri ile...

Ankara’nın Polatlı ilçesinde faaliyet gösteren Polatlı İşadamları Derneği (POLİAD), şehrin önde gelen kanaat önderleri ile ilçe bürokratlarına iftar yemeği verdi.

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, daire amirleri, banka müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile kanaat önderlerinin bir araya geldiği iftar yemeğinde kardeşlik ve birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

İftar öncesinde Çarşı Camii imamı Ali Ayhan Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. Polatlı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Hasdoğan, bu sene iftarlarda ayrı bir hüzün, gecelerde farklı bir keder olduğunu söyledi. Hasdoğan, “Bir yanda komşumuz Suriye’de akan kan ve gözyaşı, Arakan bölgesindeki Müslümanların akan kanı, diğer tarafta Afrika’yı kasıp kavuran kuraklık ve açlık felaketi üzerimize kara bulut gibi çöktü. Neyse ki milletimiz insanlığın ölmediğini gösterecek ve bu gam yurdunda yüzümüze bir tebessüm konduracak kadar duyarlı davrandı. Peygamberane bir kalp taşıyan insanlar bu durumu görmezden gelmedi.” dedi.

Reklam
Reklam

Hasdoğan ayrıca, yaratılmış olan her şeyi, yaratan ötürü severek farklılıkları zenginlik olarak gördüklerini, Ramazan ayının manevi ortamında en çok hissedilen duygu kardeşlik duygusu olduğunu sözlerine ekledi.

Programın sonunda ise Belediye Mahalle Konakları ve Somalili öğrencilere yapmış olduğu katkılardan dolayı POLİAD Başkanı Mehmet Hasdoğan, Belediye Başkanı Yakup Çelik’e plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: