Polis, alışveriş merkezinde hırsızlara karşı uyardı

Karaman’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Makro Market AVM’de hırsızlığı önleme amaçlı kurulan bilgilendirme standı...

Karaman’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Makro Market AVM’de hırsızlığı önleme amaçlı kurulan bilgilendirme standı açtı.

Demo çelik kapı ve kilit, pimapen pencere ve emniyet ve alarm sistemleri ile fotoselli lambalar, pencere ve kapı dışına demir korkuluklar ve üst katlara çıkışı önleyici demir parmaklığın tanıtımının yapıldığı stanttı Karaman Valisi Süleyman Kahraman, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kenan Özkan ziyaret etti. 25 Mart’a kadar Karamanlılara uygulamalı ve değişik sunumlarla bilginin verileceği stantta önemli uyarıların yer aldığı değişik broşürler ziyaretçilere dağıtılacak.

Reklam
Reklam

Karaman Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kenan Özkan, hırsızlık olayları ve hırsızlığın önlenmesi noktasında hayatın içinden titiz bir çalışma ile hazırlık yaptıklarını belirterek küçük önlemlerle ciddi kayıpların önüne geçilebileceğini belirti. Hem görsel anlamda, hem teknoloji kullanılarak ziyaretçilerin detaylı bir şekilde bilgilendirileceğini dile getiren Özkan, aile ferlerinin bilinçli ve uyanık olması halinde üzücü olayların yaşanmayacağına inandıklarını söyledi.

Vali Kahraman da yaptığı açıklamada açılan standın önemli olduğuna dikkatleri çekerek Karamanlıların ilgililerinden bilgi almalarını tavsiye etti. Vali Kahraman, bu tür çalışmaların, bilgilendirme amaçlı stantların her açıdan yararları olduğunu belirterek toplumun huzuru için hassas hareket etmenin, ince ayrıntılara dikkat etmenin önemli olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz