Polis, dolandırıcılara karşı uyarıyor

Vatandaşlar hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirmeye devam ediliyor.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirmeye devam ediyor.

Yalova Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP), hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Özellikle bankaların bulunduğu Cumhuriyet Caddesi ile Yalı Caddesi’nde görev alan polisler, vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttı. Polisler, güvenli bir toplum için birlikte hareket edilmesi gerektiği mesajını verdiler. Polisin toplumla bütünleşmesini olumlu bulan vatandaşlar ise TDP yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Cep Telefonu Dolandırıcılarına Dikkat!

Cep telefonundan mesaj gönderen dolandırıcılar, akla hayale gelmeyecek yöntemlere başvurarak vatandaşın cebinden parasını çalmaya çalışıyor. Yeni yöntemle dolandırıcılar, vatandaşların cep telefonuna ‘çekiliş yaptık size çıktı’, ‘savcının eşini taciz etmişsiniz’, ‘kuruma borcunuz var’ şeklindeki mesajlar gönderiyor. Mesajla gelen numarayı vatandaşlar geri aradığında ise dolandırıcıların ağına düşmüş bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: