Polis Ekipleri Taksim Meydanı'nda

İstanbul'da polis ekipleri, biber gazı ve plastik mermi kullanarak Gezi Parkı direnişi sebebiyle eylemcilerin buluştuğu...

İstanbul'da polis ekipleri, biber gazı ve plastik mermi kullanarak Gezi Parkı direnişi sebebiyle eylemcilerin buluştuğu Taksim Meydanı'na çıktı. Ekiplerin Gezi Parkı'na müdahale etmediği, sadece meydandaki kontrolü sağladığı görüldü.

Gümüşsuyu'nda eylemcilerle karşılaşan polisler, biber gazı ve plastik mermi kullanarak barikatları aştı. Eylemciler ise taş, havai fişek ve şişeler atarak polis ekiplerini püskürtmeye çalıştı. Kısa süreli çatışmanın ardından polis güçleri Taksim Meydanı'na girdi. Burada megafonlarla duyuru yapan polis yetkilileri, Gezi Parkı'na herhangi bir müdahale olmayacağını, anıt ve çevresindeki pankartların temizleneceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Eylemcilerin Gezi Parkı'nda ve AKM'de gergin bir şekilde bekledikleri görülüyor. Gözaltına alınan kimsenin olmadığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: