Polis Günü Kutlamalarında Mobese Sistemine Destek Verenlere Plaket Verildi

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlamalar kapsamında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir süre...

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlamalar kapsamında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir süre önce hizmete giren mobese kameralarına destek veren kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket verildi.

Polis günü kutlamaları Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tavşanlı Emniyet Müdürü İlyas Murat Erdal, teşkilatın her geçen gün geliştiğini kaydederek personelin eğitim seviyesinin yükseldiğini, araç ve donanım olarak da iyi düzeyde olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 46 tane 4 yıllık, 65 Meslek Yüksekokulu (MYO) mezunu ve 1 tane de yüksek lisansını yapmış personel olduğunu kaydeden Erdal, meslektaşlarının bayramını kutladı.

Meydandaki törenin ardından Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü binasında yeni faaliyete geçen mobese kameralarının tanıtımı yapıldı. Mobese kameraları hakkında bilgi veren Tavşanlı Emniyet Müdürü İlyas Murat Erdal, Tavşanlı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı karar doğrultusunda huzur ve güvenliği sağlamak için 33 adet ayrı bölgede mobese kameralarının yerleştiğini söyledi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, mobeselerin 300 bin TL’sinin belediyeden olmak üzere Özel İdare, Türk Telekom, EÜAŞ ve diğer kurum ve kuruşlarının katkılarıyla 600 bin TL maliyeti olduğunu bildirdi. Hatipoğlu, bundan sonra denetimlerin daha kontrollü olacağını dile getirdi.

Program, mobeselere katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara plaket verilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: